به ميوه اي بهشتي كه بيماريهاي بسياري را درمان مي كند

مركز درمان بواسير و بيماريهاي نشيمنگاه

به ميوه اي بهشتي كه بيماريهاي بسياري را درمان مي كند

۱۶ بازديد

در درمان زخم معده, روده, بواسير, هپاتيت, ورم كبد, اسهال خوني, اسهال هاي مزمن, دل پيچه و نفخ جوشانده آب «به» با روغن زيتون استفاده مي شود و داراي اثر مطلوبي است

از امام صادق (ع) روايت شده پيامبر (ص) به زبير فرمودند: «به» بخوريد زيرا سه خاصيت دارد: قلب را آرام، بخيل را بخشنده و ترسو را شجاع مي كند.

از قديم الايام از «به» به عنوان ميوه بهشتي نام برده مي شود. اين ميوه خوشمزه علا وه بر خواص درماني و دارويي در تهيه مربا، شربت و غذاهاي ايراني استفاده مي شود بنابراين با استفاده از نحوه ساختار آن خاصيت درماني «به» را نيز مورد بررسي قرار مي دهيم «به» كه نام عربي آن «سفرجل» است خوشمزه ترين ميوه از تيره گل سرخ «Rosaceae» است. نام علمي آن cyboniavulgaris و «آني» نيز خوانده مي شود. تركيبات «به» از مواد قندي، تانن، پكتين، اسيد ماليك و ويتامين هاي B , A تشكيل شده است. دانه ميوه «به» يا «به دانه» از پوستي تركيب يافته كه داراي لعاب خاصي است و مغز آن از آميگرالين، امولسين، پروتئين هاي مختلف و چربي تشكيل شده است.

در درمان زخم معده, روده, بواسير, هپاتيت, ورم كبد, اسهال خوني, اسهال هاي مزمن, دل پيچه و نفخ جوشانده آب «به» با روغن زيتون استفاده مي شود و داراي اثر مطلوبي است

از امام صادق (ع) روايت شده پيامبر (ص) به زبير فرمودند: «به» بخوريد زيرا سه خاصيت دارد: قلب را آرام، بخيل را بخشنده و ترسو را شجاع مي كند.

از قديم الايام از «به» به عنوان ميوه بهشتي نام برده مي شود. اين ميوه خوشمزه علا وه بر خواص درماني و دارويي در تهيه مربا، شربت و غذاهاي ايراني استفاده مي شود بنابراين با استفاده از نحوه ساختار آن خاصيت درماني «به» را نيز مورد بررسي قرار مي دهيم «به» كه نام عربي آن «سفرجل» است خوشمزه ترين ميوه از تيره گل سرخ «Rosaceae» است. نام علمي آن cyboniavulgaris و «آني» نيز خوانده مي شود. تركيبات «به» از مواد قندي، تانن، پكتين، اسيد ماليك و ويتامين هاي B , A تشكيل شده است. دانه ميوه «به» يا «به دانه» از پوستي تركيب يافته كه داراي لعاب خاصي است و مغز آن از آميگرالين، امولسين، پروتئين هاي مختلف و چربي تشكيل شده است.

در درمان زخم معده, روده, بواسير, هپاتيت, ورم كبد, اسهال خوني, اسهال هاي مزمن, دل پيچه و نفخ جوشانده آب «به» با روغن زيتون استفاده مي شود و داراي اثر مطلوبي است

از امام صادق (ع) روايت شده پيامبر (ص) به زبير فرمودند: «به» بخوريد زيرا سه خاصيت دارد: قلب را آرام، بخيل را بخشنده و ترسو را شجاع مي كند.

از قديم الايام از «به» به عنوان ميوه بهشتي نام برده مي شود. اين ميوه خوشمزه علا وه بر خواص درماني و دارويي در تهيه مربا، شربت و غذاهاي ايراني استفاده مي شود بنابراين با استفاده از نحوه ساختار آن خاصيت درماني «به» را نيز مورد بررسي قرار مي دهيم «به» كه نام عربي آن «سفرجل» است خوشمزه ترين ميوه از تيره گل سرخ «Rosaceae» است. نام علمي آن cyboniavulgaris و «آني» نيز خوانده مي شود. تركيبات «به» از مواد قندي، تانن، پكتين، اسيد ماليك و ويتامين هاي B , A تشكيل شده است. دانه ميوه «به» يا «به دانه» از پوستي تركيب يافته كه داراي لعاب خاصي است و مغز آن از آميگرالين، امولسين، پروتئين هاي مختلف و چربي تشكيل شده است.

اما خاصيت درماني «به» اين نعمت الهي اثر تقويتي در دستگاه گوارش دارد و باعث فعال شدن غدد گوارشي شده و باعث هضم سريع غذا مي شود. ورم حاد روده و اسهال ساده با خوردن به برطرف مي شود.

در درمان زخم معده، روده، بواسير، هپاتيت، ورم كبد، اسهال خوني، اسهال هاي مزمن، دل پيچه و نفخ جوشانده آب «به» با روغن زيتون استفاده مي شود و داراي اثر مطلوبي است. همچنين اگر دانه «به» را در آب گرم بخيسانيم ورم معده را برطرف مي كند. اگر آب ميوه «به» را به وسيله آب ميوه گيري بگيريم طبل شكم را خالي مي كند و باعث «كوچك شدن شكم مي شود». همچنين آب «به » براي درمان اسهال خوني و خونريزي معدي تجويز مي شود. اين ميوه با ارزش و نعمت خدادادي داراي كلسيم بوده كه براي حفظ تعادل و رشد بدن ضروري است در تعادل انفعالا ت شيميايي بدن و در تحريك عضله قلب و همچنين انعقاد خون موثر است. وجود پتاسيم در «به» براي دفع سموم و تعادل فاكتورهاي خون و كليه ها اثر شگفت انگيزي دارد. از لحاظ پزشكي «به» باعث تقويت اعصاب و ضدافسردگي و نشاط آور است و وسواس را از بين مي برد. همچنين خيسانده برگ درخت «به» با بهار نارنج در درمان بي خوابي و دردهاي عصبي موثر است. «به» اضطراب يا ريزش قلب و طپش قلب را نيز درمان مي كند.

اين روزها كه اكثر افراد جامعه به دنبال انواع و اقسام كرم ها براي لطافت پوست خود هستند مي توانند از «به» استفاده كنند. چرا كه ماليدن آب «به» كه با روغن زيتون مخلوط شده مي تواند در بيماري اگزما، آلرژي هاي خارش دار، خارش هاي پوستي، شوره سر، باعث التيام شود.

اگر در اثر سرما زدگي و سوختگي دچار مشكل شديد استفاده از جوشانده به دانه باعث تسكين اين امراض مي شود. همچنين جوشانده به دانه در درمان شقاق لب و سينه مادران در دوران شيردهي و درمان عفونت هاي پوستي مفيد است و اگر از بوي بد عرق بدن به خصوص در تابستان رنج مي بريد مي توانيد آب «به» را توام با روغن زيتون استفاده كنيد چرا كه از ترشح غدد عرق بد بو جلوگيري مي كند. اگر در سفر كه درمانگاه در دسترس نيست كرك سوخته «به» را همراه داشته باشيم مي توانيم از خطرات ناشي از خونريزي ناشي از حوادث جلوگيري كنيم. اين پودر سبب التيام شده و از خونريزي هاي سطحي جلوگيري مي كند. در تقويت قوه بينايي «به» تاثير بسزايي دارد و از ضعيف شدن چشم جلوگيري مي كند. اگر ساقه هاي نازك درخت «به» را بسوزانيم و به صورت خاكستر در آوريم، مي تواند از سوزش و خارش چشم، آب ريزي از چشم، ناراحتي هاي پلك، ريختن مژه و جوش هاي پلك جلوگيري كند. با جوشانده غليظ برگ درخت «به» به منظور ضدعفوني كننده چشم و درمان كننده زخم هاي چشم و ورم ناشي از التهاب چشم استفاده مي شود. اين ميوه با ارزش كليه را تقويت كرده و در درمان سوزش و جراحات مجاري ادرار بسيار موثر است.

خوردن «به» بدن را تقويت و از وورد ميكرب ها به سيستم دفاعي بدن جلوگيري مي كند. همچنين «به» از بيماري هاي ريوي مي كاهد و در درمان آسم، برونشيت، سرفه هاي خشك، خشكي حلق و ريه موثر است. براي مادران كه در دوران بارداري به سر مي برند «به» مي تواند رحم آنها را تقويت نموده و از سقط جنين جلوگيري نمايد و در سالم ماندن جنين كمك زيادي بنمايد و در كساني كه در دوران ويار تمايل به خوردن خاك دارند خوردن «به» اين ميل را از بين مي برد و همچنين اگر از لثه هاي ضعيف رنج مي بريد كه با تلنگري دچار خونريزي مي شوند مي توانيد از «به» براي تقويت لثه ها و دندانهايتان استفاده كنيد چرا كه شستشو با خيسانده «به» دهان را ضدعفوني كرده و از عفونت هاي دهان جلوگيري مي كند. جوشانده دانه «به» سوزش لثه، زبان و مخاط دهان را برطرف مي كند. اما اگر كرك يا پرز سطح «به» وارد مجاري تنفسي شود سبب گرفتگي صدا مي شود.

شربت ساده به كه به شربت به ليمو معروف است براي درمان ورم روده مفيد است و خوردن آش به و خورشت به نيز براي امراض معدي تجويز مي شود كه در اين امر بي همتاست و چنان است كه مولا ي حق علي (ع) فرموده اند: خوردن «به» دل ضعيف را قوي و معده را پاك و قلب را تزكيه و انسان ترسو را شجاع مي كند. 

انواع فيبرها

دو نوع فيبر وجود دارد. فيبر محلول و فيبر نامحلول.

فيبر محلول در آب به صورت ژله مانندي حل مي شود. به عنوان مثال براي اينكه تصوري از اين نوع فيبر داشته باشيد، مخلوط جو دو سر و آب را به ياد بياوريد. چه بو و حالتي دارد؟ هر بو يا حالتي داشته باشد مهم نيست، آنچه اهميت دارد اين است كه اين نوع فيبرها باعث مي شوند تا مدفوع شما نرم شوند و به آساني در هنگام اجابت مزاج تخليه شود. بدون اينكه ناحيه مقعدتان را تحريك كند و باعث شود به يبوست مبتلا شويد.

فيبر نامحلول برعكس فيبر محلول و همانطور كه از اسمش نيز پيداست در آب يا هر چيز ديگري حل نمي شود. مثلا يك قطعه از كرفس را در آب بريزيد، مي بينيد كه همانطور روي آب مي ماند. خوردن اين نوع غذاهاي فيبردار نيز كمك مي كنند تا همه مواد خوراكي در سيستم بدن تان جذب شوند و يك تعادل شيميايي خوبي در روده شما ايجاد شود.

خيلي از مواد غذايي كه داراي فيبر بالا هستند، هر دوي اين فيبرها را در خود دارند. شما بايد هر روز مقدار 25 تا 30 گرم يا بيشتر از مواد فيبردار در رژيم غذايي خودتان استفاده كنيد. به طور كلي، يك سوم غذاي شما بايد شامل اين نوع مواد غذايي باشد تا هنگام اجابت مزاج مدفوع نرمي داشته باشيد (درست مثل زماني كه به اسهال مبتلا هستيد) و دچار يبوست نشويد.

البته اگر استفاده از غذاهاي فيبردار را شروع كرديد، بايد آن را ادامه بدهيد، چون اگر ادامه ندهيد و استفاده از آنها را قطع كنيد و يا بيش از حد استفاده كنيد، ممكن است باعث نفخ و باد شكم در شما شود. براي برطرف كردن اين مشكل، در كنار مواد غذايي فيبردار بايد مصرف مايعات را نيز از ياد نبريد و تا مي توانيد مايعات بيشتري بنوشيد تا بدن شما بتواند از اين مواد فيبردار استفاده كند. 8-10 ليوان آب (حداقل يك و نيم گالن) مي تواند از بسياري بيماري ها و همچنين يبوست و بواسير در بدن شما پيشگيري كند.

شعار كلي ما براي يك رژيم غذايي خوب براي درمان بواسير اين است كه، “غذاهاي فيبردار زياد بخوريد و آب بدن تان را حفظ كنيد.”

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.